Близо 2 млн. последователи в YouTube, бестселър, колонка в списание “Космополитън ипапарашки

...
Близо 2 млн. последователи в YouTube, бестселър, колонка в списание “Космополитън ипапарашки
Коментари Харесай

Любовният гуру, който завъртя главата на Камила Кабейо

Близо 2 млн. последователи в YouTube , бестселър, колонка в списание  “Космополитън ” и папарашки фотоси на другоземен плаж с Камила Кабейо , кой в действителност е Матю Хъси ? Зад големите сини очи и секси английски акцент стои повече от гений и завладяващо наличие пред камера.

Любовният гуру (автор на Get the guy) се отличава от всички останали dating гурута в обществените мрежи освен с известността си, само че и със препоръките, които дава. Матю безспорно може да се похвали със задълбочено схващане на човешката душeвност, без да е приключил дори  учебен срок логика на психиката. Едно негово видео в YouTube е задоволително, с цел да се убедите, че Матю Хъси не предлага  бързи трикове и клиширани прозрения за природата на любовта и връзките сред хората.



Това, което прави господин Get-the-guy уникален (и ни кара благородно да завиждаме на Камила!), е дълбоката емоционалност, която демонстрира с всеки клип, семинар и медийно присъединяване. Матю приказва от позиция на интегритет и схващане към човешката обстановка и значимостта на връзките, които сътворяваме между тях. От него няма да чуете бързи сюжети по какъв начин да изглеждаш “недостижима ” или сексистки препоръки да се правиш на по-неинформирана, в сравнение с в действителност си, с цел да поласкаеш мъжкото его.

   И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР